Best Water

waterval

Zuiver water is geweldig! Het is ons natuurlijk medicijn en kan ons lichaam gezond en in balans houden, eenvoudigweg door een overdaad aan ballast en toxische stoffen op te lossen en af te voeren via de natuurlijke weg. Vooral in een tijd waarin voeding en lucht nog nooit zo ongezond zijn geweest, is het belangrijk dat ons water in orde is. Want water kan veel schade herstellen.

Zuiver water houdt niet alleen het lichaam schoon van binnen, maar laat het ook stralen van buiten! Water dat energetisch geladen en geregenereerd is, geeft ons weer kracht en vitaliteit, wat velen onder ons goed kunnen gebruiken.

  • Water is naast zuurstof onze belangrijkste voeding
  • Water transporteert, splitst voedsel en elimineert afvalstoffen, wat essentieel in een evenwichtig organisme
  • Enkel ZUIVER water kan dat doen

Zuiver water dankzij de BestWater-technologie

best_water

 

Gezond en vitaal water, zoals het uit een diepe onderaardse bron borrelt, is niet te vergelijken met water uit de kraan. Dit frisse en kostbare bronwater komt vaak van honderden meters diep en heeft duizenden jaren rijptijd nodig gehad om weer aan de oppervlakte te komen. Met de natuurlijke trillingsfrequentie waarnaar de Duitse biofysicus prof. Popp refereert als de natuurlijke bioresonantie (1013 hertz) beschikt dit water over dezelfde trilling die onze celfunctie stuurt. Deze energie activeert de lichaamscellen en beschermt ze tegen ernstige negatieve invloeden uit ons milieu. Daardoor is dit water het best geschikt voor de celreiniging en ontzuring van het lichaam. De BestWater-technologie verandert leidingwater in een kristalhelder water met bronwaterkwaliteit. Tijdens de behandeling krijgt het water in zes stappen de oorspronkelijke zuiverheid en oerkracht terug. De Best-Water technologie is gepatenteerd door de NASA.

 

Lees hier de uitgebreide info.

Contacteer Luc Nachtergaele om te weten hoe je je eigen zuiver en vitaal bronnetje in huis kan halen. Luc Nachtergaele is waterconsulent en geeft lezingen en demo's zowel voor individuen als "en grand public".

Meer info over de kracht van water vind je hier.


 

Best Water - Vacuvibe - Airnergy - Icoone - Fytotherapie - Powerplate - AquaRejuve

beeld_rechts2